Noua colectie de rochii de seara InPuff

 Rochia de seară reprezintă una dintre cele mai importante ținute ale unei femei, care cu siguranță nu va lipsi niciodată din garderoba sa.

rochie-lunga-de-seara-neagra-cu-broderie-1443160623-4Indiferent de vârsta pe care “reprezentanta sexului frumos” o deține, știm cu toții că aceasta își dorește întotdeauna să iasă din tipare și să surprindă de fiecare dată cu apariția sa. Cel mai greu moment este însă, cu desăvârșire momentul în care aceasta trebuie să aleagă rochia potrivită evenimentului său. Fie că este vorba despre o anumită culoare, fie că aceasta este de “tip sirenă” sau de tipul “prințesă”, fie preferă o rochiță simplă sau cu un anumit model mai diversificat, alegerile acestora nu sunt deloc ușoare. Rochia de seară reprezintă punctul forte într-o ținută elegantă și rafinată, indiferent de evenimentul la care mergeți.

    Găsirea unei astfel de ţinute poate părea o misiune imposibilă, însă noi ne-am gândit la dumneavoastră şi la cele mai importante preferinţe! InPuff.ro vă sare în ajutor cu o colecție de rochii lungi de seară, create special pentru dumneavoastră.

Pentru un eveniment de seară poţi alege o rochie midi din broderie, sau paietata.

O rochie prochie-catifea-bordo-paietata-1444725030-4rin care vei deborda de eleganţă, vei străluci pur şi simplu! Rochia trei sferturi este confecţionată dintr-o broderie preţioasă, mulată pe corp şi cu spatele in formă de V această rochiţă vă va pune în valoare cele mai frumoase forme. şi vă pune în evideţă sau dantelă,lucrată cu multă atenţie, materialele fiind alese la cea mai bună calitate.

rochie-midi-dantela-alba-1444807538-4Puteţi opta, de asemenea pentru o rochiţă de seară din dantelă sau catifea. Aceste materiale alese cu mare atenţie şi la o calitate excepţională, vor face din ţinuta dumneavoastră una de milioane!

Mulată, cu trenă, conică, sau princess acestea trebuie să aibă un stil aparte de celelalte rochiţe. De la rochii lungi elegante, disponibile în diverse culori până la rochiţe scurte mulate sau baby-doll, dacă le porţi atunci când şi cum trebuie cu siguranta vei lăsa o impresie plăcută tuturor invitatilor. Ai de unde alege!

Fă-te remarcată cu oricare dintre modelele de mai sus!

Noua gamă este una destul de complexă și variată. Indiferent că vorbim despre un eveniment important din viața dumneavoastră (nuntă, botez, majorat), fie că vorbim despre un eveniment special (cum ar fi: cocktail dress), InPuff.ro pune la dispoziția dumneavoastră cele mai deosebite rochițe, în funcție de evenimentul pe care dumneavoastră îl aveți.

     “Nu-i așa că vă doriți să fiți speciale?” Vă doriți ca toate privirile să se ațintească asupra voastră atunci când pășiți într-o încăpere? Nimic mai simplu! Alegeți rochia care să vă pună în valoare toate atuurile și cu siguranță veți avea succesul așteptat.

Noi facem primul pas ! Alege-l tu pe următorul!