De ce cumparam o rochie noua?

Noi, femeile, am fost dintotdeauna greu de inteles si stim asta. Cu siguranta vi s-a intamplat sa aveti o multime de haine acasa, dar atunci cand trebuie sa plecati undeva, sa nu aveti cu ce sa va imbracati ; sau, desi aveti 10 rochii de seara pe care nu le-ati imbracat inca, sa va mai achizitionati doua. Stiu, si mie mi se intampla la fel. Mereu vreau sa cumpar ceva nou. Daca vreti sa va gasiti rochia perfecta , Click aici .


V-ati gandit vreodata care sunt motivele pentru care cumparam o rochie noua?Sa vedem care ar fi principalele : 

1. Ati slabit sau v-ati ingrasat. Atunci cand ajungem la o alta greutate decat cea pe care o aveam, normal ca hainele nu vor mai arata la fel pe noi, asa ca simtim nevoia sa cumparam haine noi .


2. V-ati despartit de curand si vreti sa aratati bine atunci cand va intalniti cu el sa ii dati cheile :))  Toate vrem sa ii aratam unui barbat care nu ne-a meritat ce a pierdut, nu? Si cum am putea face asta decat asigurandu-ne ca aratam excelent cand ne intalnim cu el pentru ultima oara? 


3. A venit un nou coleg la serviciu si vrem sa ii atragem atentia. Ne aranjam mai mult ca de obicei , cumparam o rochie noua , pantofii perfecti , o atitudine increzatoare si cu siguranta vom avea succes. 


4. Mergem la un interviu important. Toate stim cat de importanta este prima impresie la un interviu , asa ca un look decent, ingrijit ne va aduce cu un pas mai aproape de job-ul dorit . 


5. Ne place sa intoarcem priviri pe strada. Daca iubim sa fim in centrul atentiei , o rochie noua ne va face sa avem mai multa incredere in noi si asta se va vedea si in exterior. 

Aceste sunt doar cateva motive , mai multe vom afla in articolul urmator, unde vom dezvolta putin si subiectul rochiilor elgante . Voi cand va cumparati o rochie noua? Ce rochii preferati ? Va imbratisez cu drag si va urez un weekend placut! 🙂