Rochiile baby doll – aliatele mignionelor

Buna, fetelor! Aerul devine tot mai greu de suportat din cauza caldurii si noi trebuie sa alegem rochiile perfecte pentru evenimentele la care tocmai am fost invitate. Nu stiu voi, dar eu detest sa ies din casa pe caldura asta, mai ales sa merg din magazin in magazin , in cautarea rochiilor perfecte. Ce avem de facut? Shopping-ul online este o solutie , insa trebuie sa fim atente unde decidem sa cheltuim banii , pentru ca riscam ca asteptarile noastre sa ne fie inselate. Tocmai pentru ca am patit-o si eu de cateva ori si m-am „lecuit” , va recomand cu incredere Inpuff.ro . Va garantez ca veti deveni dependente odata cu prima comanda care va ajunge la dumneavoastra 🙂 . Sa ne intoarcem insa la ideea de la care am plecat si sa ne imaginam situatia multor fete : am fost invitate la o nunta/botez/petrecere si nu am fost inzestrate cu o inaltime de peste 1,70. Ce alegem ?


Rochiile baby doll pot fi alegerea perfecta , aceste rochii scurte , diafane , cu voal sau tul , sunt perfecte pentru fetele mignione si nu numai. Aceste rochii, datorita faptului ca au talia mai sus si bine marcata, creeaza impresia unor picioare mai lungi, alungind in acelasi timp toata silueta. 


Cand nu sunteti o persoana inalta, incercati sa puneti picioarele in evidenta ( daca sunteti slaba) prin rochii/fuste scurte , evitati imprimeurile incarcate si accentuati-va talia. De asemenea , evitati pantofii/sandalele cu barete peste glezna pentru ca vor creea impresia unor picioare mai mici.   


Zeci de modele de rochii baby doll Gasiti aici , asa ca nu imi ramane decat sa va urez shopping placut ! 🙂