Cea mai frumoasa rochie de soacra!

In curand baiatul tau se insoara sau vrei sa fii cea mai frumoasa soacra mica? Noi iti propunem cateva rochii in care sa stralucesti si sa fii sigura ca ai ales cea mai potrivita rochie pentru un astfel de eveniment!

  • Pentru tinuta de zi poti alege o rochie midi eleganta intr-o culoare placuta. Poti alege broderie sau voal, aceste doua materiale sunt ideale pentru un astfel de eveniment.

Aceasta rochie este ideala pentru orice silueta datorita partilor suprapuse din voal. Este lejera intr-o culoare frumoasa care sa te scoata in evidenta dar si accesoriul de la gat adauga un plus de eleganta tinutei.

Broderia este foarte eleganta asa ca poti purta cu succes aceasta rochie pentru tinuta de zi! Este vesela si urmeaza frumos formele corpului. Daca ai o silueta mai plinuta alege rochite cu broderie care au manecuta, astfel vei fi mult mai impacata cu imaginea ta!

 

  • Pentru petrecerea de la restaurant poti alege cu succes o rochie lunga! Voalul este cea mai buna alegere deoarece este un material vaporos care iti da libertate de miscare si in care te vei simti foarte bine! Alege detalii in partea de sus care sa te scoata in evidenta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mergi pe pagina dedicata soacrelor si vezi toate propunerile noastre pentru ca tu sa stralucesti si sa te poti bucura pe deplin de aceste momente minunate -> https://www.inpuff.ro/produse/rochii-de-soacra+72