De ce am ales sa vindem numai produse 100% romanesti?

Dupa cum stiti, InPuff.ro colaboreaza doar cu fabrici autohtone. Nu ne-am dezis de promisiunea calitatii si promitem sa nici nu o facem pentru ca te respectam si aprecierea ta inseamna foarte mult pentru noi. Iti multumim ca si tu faci alegerea corecta impreuna cu noi atunci cand vine vorba sa alegi haine de dama. Decizia noastra de a vinde numai imbracaminte produsa in Romania a fost influentata in principal de urmatoarele motive:

 

  •      Pentru ca iarba vecinului nu trebuie sa fie mereu mai verde. Atunci cand cumperi haine fabricate in Romania, banii investiti raman in aici si sunt impozitati de statul roman, astfel se incurajeaza creseterea economica in interiorul tarii. Economia ne invata ca cererea si productia sunt corelate, astfel daca exista cerere (cum ar fi cea din partea magazinului InPuff.ro ) pentru produse romanesti, piata va sustine acea cerere prin productie si dezvoltarea ei. Pe langa economia nationala, micile croitorii autohtone se dezvolta, deschizand oportunitati de angajare, pentru ca este nevoie de forta de munca pentru procesarea comenzilor, executia si transportul lor. 

 

  •       Pentru ca alegem calitatea inaintea cantitatii. Nu e vreun secret cum clientii sunt atrasi de un pret mic. Ca si consumatori, cu totii cautam cea mai buna afacere pentru banii nostril. Conform ideii ca a cumpara mai mult cu banul tau este a cumpara correct am ajuns la ideologia cantitatii deasupra calitatii, care duce la o cerere avida de produse, fabricare intr-o maniera rapida pentru a satisface cererea, care se strica repede. Prin cumpararea produselor 100% romanesti, clientul face o declaratie prin care alege calitatea si lucrul bine facut. De asemenea, sunt mult mai putine sanse sa te trezesti purtand aceeasi rochie ca altcineva pentru ca modelele noastre se fac pe o scala mult mai mica. Poti gasi peste 1000 de modele de rochii speciale aici

 

  •       Pentru ca este o alegere etica. Industia modei si-a mutat productia peste hotare in tari sarace precum Taiwan, Nepal, India, Pakistan (probabil ai vazut pe eticheta hainelor tale Made in una din tarile acestea). Daca te intrebi de ce.. Motivul este ca in aceste tari regulamentele si drepturile priving munca sunt limitate sau inexistente asa ca muncitorii din croitorii trec prin abuzuri si isi risca sanatatea fara a fi rasplatiti pentru asta, asa ca in unele cazuri se ajunge ca din 20$ cheltuiti pe un articol vestimentar, doar 1$ sa ajunga catre muncitor. Pentru ca noi nu suntem de acord cu astfel de politici, preferam sa fim siguri ca munca depusa pentru a crea hainutele noastre este rasplatita conform. 

 

  •     Pentru ca suntem eco. A devenit o practica comuna ca hainele sa calatoreasca mult inainte sa ajunga in mainile cumparatorului. De obicei, materialul este printat intr-un anume loc, asamblat in altul si apoi trimis la un altul sa fie vandut. Tot acest traseu necasita transport care necesita combustibil. Astfel se emit multe gaze nocive mediului. Prin cumpararea produselor romanesti se reduce impactul negative asupra mediului, pentru ca hainele sunt fabricate si vandute in interiorul tarii.

Iti multumim ca si tu faci alegerea corecta impreuna cu noi!