Rochie de seara- Ghid de alegere

Esti in cautarea unei rochii de seara ?  Noi suntem aici pentru a te ajuta sa-ti alegi rochia de seara potrivita ocaziei!

Desigur ca sunt mai multe criterii de care trebuie sa ti cont atunci cand iti alegi rochia de seara.  Mai jos aveti cateva criterii in functie de care sa iti alegi rochia.

 

Alege rochia de seară potrivita pentru silueta ta

Fiecare femeie are un corp al ei, astfel ca daca nu alegi rochia potrivita nu vei avea efectul dorit asupra publicului.

De asemenea o rochie de seara de un anumit model nu se va potrivi oricareai doamne sau domnisoare. Altfel spus, pentru fiecare dintre voi există un anumit stil de rochie de seară  îti va pune în evidenţă frumusetea.

Cel mai bine este ca atunci când urmăreşti să-ţi cumperi o nouă rochie de seară, înainte de toate, aseaza-te in fata oglinzii si priveste-ti formele, deoarece rochia dorita va trebui sa pice cum trebuie pe formele pe care le ai.

Astfel, dacă ai o silueta în formă, slabă, atunci îţi recomandăm să alegi o rochie de seară care să dea volum siluetei tale.  Mai exact sfatul nostru este sa alege o rochie de seara cu volane, incretituri sau pliuri.

Dacă eşti o femeie care se bucură de forme, nu le ascunde! Din contră, alege o rochie de seară, care să-ţi evidenţieze formele pline de senzualitate.

Recomandarea noastra ar fi rochiile de seară strânse pe corp, mulate pe formele tale, care sa iti evidentieze intr-o maniera eleganta soldurile si talia.

 

Alege-ţi rochia de seară în funcţie de ocazie, dar şi de locaţie

Ocazia şi locaţia reprezinta doua criterii foarte importante atunci cand esti in cautarea unei rochii de seara.

Sunt foarte multe evenimente care nu necesita rochii foarte elegante dar necesita o rochie de seara care sa te scoata in evidenta.

La astfel de evenimente cele mai potrivite alegeri ar fi little black dress sau rochia de cocktail. Iar la acestea se adauga nişte accente preţioase de tip bijuterii- bijuterii din pietre preţioase sau perle!

rochie-bleumarin-eleganta-de-seara-conica-mbg-cu-maneca-paietata-1542723685-4