ETNO FASHION – Cand si cum purtam?

Se aproprie primavara cu pasi repezi, iar un nou Trend intra in voga si anume Traditional sau Etno .

Vrei sa fi si tu in trend dar nu stii cum sa asortezi aceste articole sau cand sa le porti ? Nu-ti face griji de aceea suntem aici

TRENDY LA BIROU!

Unul dintre locurile cele mai potrivite pentru a purta articole etno este la birou. O fusta neagra cu imprimeu floral asortata cu o vesta brodata reprezinta alegerea perfecta pentru a fi in trend si a iesi in evidenta.

FASHIONISTA LA CUMPARATURI

Iesi in oras la o sesiune de shopping si nu stii cum sa te imbraci ? Simplu, alege sa fi trendy purtand articole vestimentare etno. Desigur, nu abuza de acestea, o fusta neagra cu broderie asortata cu o vesta cu motive traditionale sunt de ajuns pentru tinuta ta eleganta de shopping.

SEARA TRADITIONALA

Ai programata cina intr-un restaurant select dar nu stii ce sa porti si pe deasupra mai esti si in criza de timp ? Cea mai rapida alegere care te va salva si iti va conferi eleganta, rafinament si prestanta in acelasi timp este tinuta etno ! Alege o fusta cu motive traditionale sau broderie si asorteaz-o cu o vesta inflorata si brodata si vei fi pregatita chiar si pe ultima suta de metri !

S