Pregateste-te de primavara

Ti-ai pregatit garderoba pentru sezonul urmator ?

Pentru ca in curand se face primavara, va propunem o curatenie generala in dulap si sa aruncati/donati/vindeti tot ce nu mai purtati sau, mai corect spus, hainele in care nu va simtiti bine, pe care nu le purtati cu placere. Dupa ce ati pastrat doar ce va place cu adevarat, ce purtati si hainele in care va simtiti bine, faceti o lista cu ce ar mai trebui cumparat. Si acum vine partea cea mai grea.

Ce si cum cumparam ?

E simplu , trebuie sa va imaginati o garderoba ideala care sa fie atat in ton cu anotimpul cat si cu preferintele personale si nu in ultimul rand sa indeplineasca scopurile pentru care alegeti fiecare tinuta in parte !

Cum ar trebui sa arate garderoba de primavara ?

O garderoba minimalista , vedeta sezonului , este formata din aproximativ 15-20 piese .

Alege o culoare de baza si o culoare principala pentru garderoba ta . Astfel, toate piesele din tinutele tale se vor putea combina cu usurinta . Dupa ce ai ales aceste 2 culori mai poti adauga cateva accente de culoare , dar grija sa nu iesi foarte mult din gama !

Analizeaza-ti stilul de viata si stilul vestimentar !

Garderoba ta le reflecta pe amandoua si tu alegi cat de formal te imbraci la locul de munca , cat de sexy esti in club , cat de eleganta esti la un eveniment sau daca poti purta si haine casual . Tine cont insa si de evenimentele viitoare la care trebuie sa participi si astfel adauga si anumite dresscode-uri garderobei tale .