Rochii pentru gravide – Cum le alegem

Cum ne alegem hainele potrivite atunci cand suntem insarcinate si totusi vrem sa fi fashion ? Daca citesti acest articol deja esti probabil in luna a 3-a sau a 4-a, si ai nevoie de o schimbare in garderoba .

In primul rand hainele pe care le vom alege trebuie obligatoriu sa aiba un croi foarte lejer pentru a ascunde burtica intr-o maniera eleganta.

Iti recomandam sa porti in majoritatea timpului rochii pentru gravide pentru ca acestea iti lasa foarte multa lejeritate in miscare si sunt un articol must-have in garderoba unei femei insarcinate.

Sigur, in aceasta perioada, stilul vestimentar personal reprezinta o adevarata provocare, dar cu articolele potrivite vei fi cea mai fashion viitoare mamica.

In general, rochiile pentru gravide sunt lipsite de fantezie artistica: mai toate sunt pline de volanase, floricele sau alte elemente imfantile, ori sunt in stil baby doll sau tip sac, astfel incat sa ascunzi nu doar un abdomen in continua crestere, ci sa poti sa te ascunzi si pe tine cu totul.

SFAT : Evitati rochiile extrem de largi (scurte sau lungi). Nu trebuie sa ne ingropam intr-o avalansa de material. Atat rochiile maxi, cat si cele baby doll sunt varianta cea mai simpla, care poate fi folosita in ultima luna de sarcina sau daca simtiti ca v-ati marit cu totul. Pana atunci, avem variante cu mult mai flatante pentru silueta.