Comanda o masca si ajuta Institutul „Matei Bals”

#StaiAcasa #ComandaOnline #PlatestecuCardul #MadeinRomania

Dragele noastre,

Ne implicam in aceste vremuri in lupta impotriva Coronavirus. Am donat deja 10.000 de lei pentru lupta impotriva virusului COVID-19 catre Institutul „Matei Bals” si vom dona profitul generat de vanzarea fiecarei  Masti de protectie vandute catre acest institut.

O perioada grea deabia incepe pentru Romania, motiv pentru care am decis sa sustinem Institutul „Matei Bals” si Industria de confectii afectata la fel ca toate industriile din Romania. Mastile comercializate in magazinul nostru sunt realizate de fabricie care ieri iti ofereau Rochii, Bluze, Pantaloni si Tinute traditionale …astazi au jumatate din personal in somaj iar cei care au ramas realizeaza Mastile Fashion pentru tine!

Stai acasa si ajuta Institutul Matei Balj
#StaiAcasa si #Ajuta Institutul Matei Bals

Incurajam doritorii de haine cu indemul #StaiAcasa plateste cu #Cardul si cumpara produse #MadeinRomania printr-o reducere suplimentara si oferim la fiecare comanda Cadou o Masca ! Toate comenzile plasata in aceasta luna au #TransportGratuit ! Alatura-te campaniei noastre si in acest fel #Doneaza pentru Insitutul Matei Bals si #Ajuta Industria romaneasca!