Draga fashionista trebuie sa iti spunem ceva

Draga noastră fashionistă,

Sperăm ca te găsim sănătoasă, optimistă si plină de sperantă pentru săptămânile care vor urma.

Ne-am gândit să iți spunem că magazinul nostru online este deschis in continuare dar am intrat  intr-o etapă specială de prevenție si izolare in care multe activități sunt restricționate si limitate. Vrem să știi ca am depus toate eforturile ca să pastram siguranta coletelor trimise catre tine si siguranta noastra.

De săptămâna trecută departamentul de Vanzari este impărțit in două echipe independente iar colegii  de la Marketing  lucrează tot timpul de acasă.

Masurile de protectie si preventie includ:

  • Accesul la sediu InPuff se face pe intrarea secundară (pe unde nu intra nimeni altcineva in cladire) si ne-am organizat astfel încat nici unul dintre noi nu folosește transportul in comun.
  • In fiecare dimineața ne luam temperatura si suntem atenți la posibile semne de „virusare”. Pana acum, din fericire, nimeni nu este bolnav.
  • Ne dezinfectam birourile și zonele de lucru și ,in plus, este dezinfectat și liftul de acces folosit de firmele de curierat
  • De cand am inchis showroomul pe 9 martie nici o alta persoana din afara firmei nu mai are acces pe tot etajul nostru deci nimeni altcineva nu intra in contact cu stocul de haine prezent in incinta firmei
  • Cand sosesc coletele returnate  acestea stau 48 de ore in carantina timp in care nimeni nu le atinge.Respectam insa in continuare termenul de plata al retururilor. Acestea se achita saptamanal.
  • Marfa sosita de la furnizori este deasemenea 48 de ore in  carantina din momentul in care ajunge in incinta firmei si este manipulata folosind manusi de protectie.

InPuff.ro  isi continua activitatea chiar in aceste conditii speciale și speram sa ne-auzim in vremuri mai bune !

Multa sanatate si optimism iti transmite Echipa InPuff !