Cum purtam hainele traditionale intr-o maniera moderna?

Hainele reprezinta o extindere a personalitatii, o imagine unica creata pe fiecare trup in parte, insa astazi vom vorbi strict despre hainele romanesti traditionale, ce ascund in „spatele„ lor adevarate povesti, trairi, sentimente.

Iile stilizate se adreseaza tuturor, indiferent de varsta, acestea fiind purtate timp de secole, de la fetite pana la batrane.

Cu timpul, au fost adaptate la epoca moderna. Materialele folosite in realizarea acestora nu mai sunt cele obtinute in gospodarii din plante, ci au fost inlocuite cu matase, voal, etc..

Astfel, ia, bluza românească, este o piesă atemporală și atât de versatilă, încât o poți purta în orice perioadă a anului si asorta cu usurinta cu jeanși, cu fuste feminine sau chiar și alături de un deux pieces de inspirație masculină.

Dar stilul traditional nu se rezuma doar la ii sau veste cu motive romanesti, ci si la rochii elegante brodate. Daca este adepta acestora, te sfatuim sa alegi un model brodat cu motive tradiționale florale sau geometrice, colorat și poartă-l alături de vedetele sezonului, o pereche de cizme roșii. Astfel, vei obtine un look traditional dar modern, in ton cu tendintele actuale.