Se incarca...

Despre noi


Povestea noastra a inceput in 2011 cand, din pasiune pentru moda si din dorinta de a va oferi  o  experienta deosebita de shopping online, am hotarat sa ne transformam visul in realitate si sa deschidem magazinul online InPuff.ro

Scopul nostru a fost foarte clar de la inceput:  ne-am dorit sa le oferim clientelor noastre articole vestimentare de calitate superioara. Produsele noastre se impart in 3 categorii:

  • Produse Made in Romania
  • ™️Produse exclusive InPuff - Made in Romania 
  • ✈️ Produse de import cu garantie de calitate InPuff (Tricouri, Costume de baie, Rochii casual, etc.)
Peste 95% din portofoliul nostru actual este compus din produse Made in Romania. Toate produsele fie ca sunt romanesti sau importate sunt atent verificate inaite de a fi adaugate ofertei noastre.

Inca de la inceput am primit votul vostru de incredere si asta ne-a facut sa ne dezvoltam cat mai mult si sa evoluam frumos. Ne-am propus sa iti oferim increderea de a fi tu si sa lasi hainele sa vorbeasca despre tine.

Stilul este ceea ce ne defineste asa ca lansam in fiecare saptamana colectii unicate, special alese pentru a satisface dorintele clientelor noastre. Ne mandrim cu peste 3000 de articole vestimentare care cuprind atat rochii de ocazie si de seara cat si tinute office si casual, pentru ca fiecare eveniment din viata ta este important pentru noi.

InPuff.ro este format dintr-o echipa tanara, entuziasta si pregatita pentru a asculta parerile voastre si pentru a va raspunde cu prietenie si profesionalism de fiecare data. Lucram pentru tine ca tu sa te simti bine in pielea ta si sa te exprimi in stilul care te defineste.

Povestea noastra continua datorita voua si promitem sa ne perfectionam in continuare si sa va oferim cea mai frumoasa experienta!


Trusted InPuff

 

 

Cu drag,

Echipa Inpuff

Adresa Office&Showroom :  Pitesti, Bd.Nicolae Balcescu, nr.146