Protectia Datelor

 

 

1. S.C. INPUFF FASHION STORE S.R.L. detinatoarea magazinului online InPuff.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32093.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, InPuff are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

2.S.C. INPUFF FASHION STORE S.R.L. (denumit in continuare InPuff) colecteaza si stocheaza urmatoarele date: nume si prenume, adresa, cod postal, telefon, usename, parola, dimenziunile corporale, contulbancar si banca(in cazul formularului de retur).  Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber exprimat si in mod neechivoc ca toate datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, mentionam ca motivele pentru care avem nevoie de aceste date sunt:  comertul online, transmiterea ofertelor noastre pe email si a mesajelor de marketing si publicitate, organizarea de concursuri

 

Datele tale sunt destinate exclusiv utilizarii de catre InPuff Fashion Store in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite unei terte parti cu exceptia urmatoarelor firme

  • firme de curierat: Gls Romania, Fan Courier, Urgent-Cargus, Posta Romana
  • Firmei Argebit Software Service si firmei Marketnet Social Media srl care se ocupa de software-ul si platforma pe care functioneaza site-ul si aplicatia mobila InPuff
  • firma Netopia, PayU si PayPal in cazul platilor electronice (InPuff nu stocheaza datele cardurilor sau ale contului Pay Pal)

InPuff Fashion Store nu raspunde pentru defectiuni ale serverului gestionat de o terta firma de hosting care pot periclita securitatea bazei de date care contine date cu caracter personal

 

Prin bifarea casutei "Aboneaza-te la Newsletter" din formularul pentru crearea contului de pe site iti exprimi acordul fata de folosirea de catre InPuff Fashion Store a adresei tale de email pentru trimiterea de mesaje publicitare.

 

Inpuff Fashion store incearca prin toate mijloacele sa monitorizeze si sa limiteze accesul angajatilor sai direct la baza de date dar nu este raspunzator pentru reaua intentie a acestora sau sustragerea bazei de date de catre acestia in timpul programului, lucru considerat abuziv si pentru care acestia sunt pasibili de pedepse penale si desfacerea contractului de munca.


Inpuff Fashion Store colecteaza informatii si le prelucraza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului InPuff.ro inclusiv adresa IP de la care vizitati siteul InPuff.ro.

 

Inpuff Fashion Store foloseste cookiurile ca si metoda de a inbunatati activitatea sa si experienta online a utilizatorilor sai.Ce sunt cokiurile si ce cookieuri folosim? Vezi aici - https://www.inpuff.ro/date/politica-de-cokies

 

3.Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe InPuff.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului, de efectuare de plati a returului de bani in contul clientului. 

 

4.Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a InPuff, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre InPuff, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre InPuff, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre InPuff atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

 

5.Prin utilizarea acestui site (www.inpuff.ro) ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise expediate pe email catre office@inpuff.ro sau la adresa Bascov, Str.14 Septembrie, nr.2 va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interviti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, InPuff.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

InPuff.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul InPuff.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

 De asemenea, InPuff poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Termeni si Conditii InPuff.ro

S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. („eMAG”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 6606.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, eMAG are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe eMAG.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a eMAG, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 6606, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre eMAG, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre eMAG, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre eMAG atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Dante International SA, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Swan Office Park, Windsor Building, et. 5, Voluntari, Judetul Ilfov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Astfel, eMAG.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

eMAG.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul eMAG.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

De asemenea, eMAG poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 
Articole Blog
 
In curand baiatul tau se insoara sau vrei sa fii cea mai frumoasa soacra mica? Noi iti propunem cateva rochii in care sa stralucesti si sa fii sigura ca ai ales…
Little Black Dress, LBD sau Mica Rochie Neagra cum i se spune pe la noi este o piesa vestimentara care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste…
La o nunta sau la un botez, nasa are un rol esential, alaturi de miri sau de micutul bebelus. Aceasta va acapara o mare parte din atentia invitatilor, asa ca tinuta…
Inaltimea poate reprezenta un avantaj sau un dezavantaj de care trebuie sa tinem cont in alegerea tinutelor pe care le purtam. Minionele pot obtine cativa centrimetri…
 
Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare