Se incarca...

Politica de Returnare

POLITICA DE RETURNARE

RETUR PRODUSE (IN MAXIM 14 ZILE DE LA RECEPTIONAREA COLETULUI)

Puteti RETURNA produsele comandate pe www.InPuff.ro indiferent de motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ( conform O.G.  34/2014 - Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, exceptie facand articolele de lenjerie intima si costumele de baie. )

COSTUL de returnare al produselor este suportat integral de catre client!

CONDITII DE RETURNARE si SCHIMB

Produsul returnat sa respecte urmatoarele cerinte:

 • sa fie insotit de eticheta de identificare si accesoriile trimise initial 
 • sa nu prezinte semne de deteriorare ,rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau care au fost purtate 
 • sa nu fie fortat la proba cu cusaturi rartite sau descusute.
 • sa nu fi fost spalat si sa aibe miros de detergent sau sapun

Articolele de lenjerie intima si costumele de baie NU se pot returna din motive de igiena

Returul se poate efectua prin orice firma de Curierat (Fan Courier, Cargus, etc.)

  PROCEDURA DE RETURNARE - in 2 pasi

  1. Trebuie sa ne notificati  intentia dumneavoastra prin completarea formularului din contul de client. ATENTIE! In contul trecut in formular se vor vira banii.
  2. Chemati cat mai repede si fara a astepta confirmarea noastra orice curier doriti (cu exceptia GLS) si trimiteti coletul pe adresa: InPuff Fashion Store SRL din Pitesti, Bd. Nicolae Balcescu, nr.146, et 1. Cheltuelile de returnare vor fi suportate de client in cazul tuturor retururilor.  

  Ulterior receptionarii returului InPuff .ro  iti va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile in contul bancar. Cu cat produsele ajung mai repede in depozitul nostru cu atat va trimitem mai repede banii inapoi. 

  Formularul prezentat  este doar un model si nu este obilgatoriu, ne puteti notifica si pe email comenzi@inpuff.ro folosind aceleasi rubrici prezente in formular