RETURNARE - Garantia Satisfactiei

 

Pentru a schimba sau returna produsele achizitionate pe InPuff.ro urmati va rugam pasii de mai jos

SCHIMB PRODUSE

PASUL1:  plasati o noua COMANDA pe site cu noul produs ales si scrieti in caseta de comentari in comanda - SCHIMB. PASUL 2 : trimiteti prin CURIER produsul catre noi (pe cheltuiala dvs.) iar noi vom trimite  GRATUIT coletul catre dumneavoastra* !

  • La primul schimb pentru un produs transportul este gratuit . In cazul in care se schimba de 2 ori produsul transportul este suportat de client. Politica valabila in Romania - In UE costurile sunt suportate integral de catre client.In cazul schimburilor multiple ne rezervam dreptul de a suspenda oferta definitiv pentru contul /clientul respectiv

RETUR PRODUSE

PASUL1: COMPLETATI formularul de mai jos . PASUL 2 :Chemati orice curier doriti  si trimiteti coletul pe adresa: InPuff.ro , Pitesti, Bd. Nicolae Balcescu, nr 146, etaj 1


ATENTIE! In contul trecut in formular se vor vira banii, va rugam sa il completati corect (24 de caractere). Ulterior InPuff .ro  iti va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile in contul bancar. Cu cat produsele ajung mai repede in depozitul nostru cu atat va trimitem mai repede banii inapoi.

Conditii de returnare:

  • Puteti RETURNA produsele indiferent de motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ( conform O.G.  34/2014 ) 
  • PRODUSELE sa fie insotite de eticheta de identificare si accesoriile trimise initial  si sa indeplineasca urmatoarele cerinte:  sa nu prezinte semne de deteriorare ,rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau care au fost purtate , sa nu fie fortate la proba cu cusaturi rartite sau descusute, sa nu fi fost spalate si sa aibe miros de detergent sau sapun.
  • Articolele de lenjerie intima si costumele de baie NU se pot returna din motive de igiena
  • Folositi va rugam firmele de curierat, nu expediati coletele prin Posta Romana pentru ca pot aparea probleme la livrare. 
  • Nu trimiteti colete cu ramburs. Aceste colete NU vor fi ridicate
  • Cheltuelile de returnare vor fi suportate de client in cazul tuturor retururilor.  Daca ati beneficiat de transport gratuit si rambursati unul sau mai multe produse pierdeti acest beneficiu si cheltuielile cu transportul se vor retine din contravaloarea produsului returnat ! Aceasta regula se aplica daca scazand  returul din comanda rezulta o suma finala platita mai mica de 300 lei. 
  • Formularul prezentat mai jos este doar un model si nu este obilgatoriu, ne puteti notifica si pe email comenzi@inpuff.ro folosind aceleasi rubrici prezente mai jos. 
  • In cazul in care ati achitat cu PAYPAL scrieti metoda de plata in locul numarului de cont iban.

Formular Returnare